Efoil Amsterdam

Efoil op onze vaste locatie aan het Nieuwe Meer in Amsterdam

"Dat e-foilen is zo een waanzinnige ervaring. Keuze uit 2 boards en goede uitleg. We hebben genoten met de mannen van Kiteflow! Als je van spectacel houdt....... raad ik dit iedereen aan!!!!!"

Bas Dekker

Voor iedereen te leren

Efoil Amsterdam! Efoilen is voor iedereen leuk en goed te leren! Voor kinderen vanaf 12 jaar tot 70+ers. Wil je het leren? Boek dan een les! We geven les op de efoils van Fliteboard. Fliteboard is een van de beste efoil merken ter wereld. High end, doorontwikkeld en een erg gebalanseerd board. Het is geen moeilijke sport om te leren. Het is wel afhankelijk van de elementen en je gevoel voor balans. Heb je een goede balans? Dan leer je sneller dan wanneer je even moet wennen aan het balans houden en het board. Je kan zelf de power van het board gemakkelijk controleren doormiddel van de remote. Kom langs bij ons in Amsterdam.

Efoilen is een mooi en rustig weer sport. Staat er veel wind en is er veel golfslag? Dan maakt dit het serieus moeilijker om te leren en te blijven staan. Heb je vaker op de efoil gestaan? Dan geeft de golfslag misschien ook wat meer uitdaging voor je. Voor beginners kiezen we graag een dag uit met rustige weersomstandigheden.

De meeste mensen die hun eerste efoil les kiezen, kiezen voor een duoles. Je hebt beide je eigen efoil board van het merk Fliteboard. Je hebt 1,5 uur les (inclusief omkleden en uitleg). Je staat dan 1 uur op het water met je eigen board. Ben je hooked? Laat het ons weten en verleng je les!

Kom je testen?

Nog nooit op een efoil gestaan maar denk je erover na om er een te kopen? Kom dan eerst testen bij ons! We adviseren je graag tussen de verschillende boards. Voor iedere rider is een ander board weer de meest geschikt. Voordat je koopt wel goed om de verschillen te voelen van de verschillende merken.

Hoe werkt het? Boek een privé of duoles en krijg bij aanschaf van een efoil het lesgeld t.w.v. een 1 persoons duoles (€150,-) terug.

Met een groep of alleen efoilen

Ook erg leuk om met een groep te komen efoilen. Denk bijvoorbeeld aan een bedrijfsuitje of met een groepje vrienden. Je krijgt dan les met 2 efoils of meer en de rest van de groep kan gebruik maken van SUP boards. Leuk om met z’n alle op het water te zijn! Twijfel je? Stuur ons een Whatsapp of mail ons met je wensen!

Een efoil les in groep is voor max. 25 personen. Ben je met meer? Twijfel niet om ons te mailen, we kijken graag met je mee hoe we een mooie efoil middag kunnen organiseren.

Efoil les Amsterdam Nieuwe Meer

Je vind ons aan het Boeierspad 24 te Amsterdam. Je kan hier gratis parkeren en er is genoeg plek. We zitten bij een jachthaven.

Als je aan komt rijden, rij dan een gedeelte over het fietspad. De parkeerplaats is op de jachthaven, aan het einde van de Boeierspad aan de rechter kant.

Wij staan daar klaar met de efoils en alle equipment. Achteraf kan je douche en nog een drankje doen bij de jachthaven. Eventueel vergaderen, suppen, nakletsen en van de zon genieten. Dichtbij is er ook een stadsstrandje en zwemstijger. 

Efoil les Amsterdam

  • Duoles vanaf €150 pp
  • 1,5 uur, 2 uur of 2,5 uur les
  • Leuk uitje met collega’s en vrienden
  • Mooie locatie aan het Nieuwe Meer in Amsterdam
  • Boek online op jou gewenste dag en tijdstip

Heb je een specifiek verzoek? Stuur ons dan even een mailtje.

Heb je vragen?

Prijzen

efoil les amsterdam

Je eigen Fliteboard

Privéles

Direct online reserveren

efoil les amsterdam

Ieder eigen Fliteboard

Duoles

Direct online reserveren

Tot 10 efoil boards

3 pers en meer

Wil je zelf wat samenstellen? Contact ons.

Direct online reserveren

De lestijden zijn op het water met eigen efoil board van Fliteboard. (de beste) Reken een half uur extra voor het omkleden en uitleg. De prijzen zijn per persoon en inclusief btw en materiaal. 

Wat anderen zeggen over ons

“Geweldige uitleg tijdens het Efoilen gehad van Ed . Samen met zoon en dochter een mooie dag beleefd . Wow wat kicken als de Efoil uit het water komt . Gaan we vast vaker doen.👍”

Frans Wessel

5/5

Geeft Supflow 5 sterren

“Vandaag met Floor aan het Efoilen geweest in Haarlem. Top. De efoil was prima. Makkelijk te starten en kon al vrij snel ‘vliegen’.
De communicatie met Kiteflow was goed. Snelle reactie en goede afspraken. Kortom. Erg tevreden. Ik kom snel nog een keer langs. Dank.”

Jan Cramer

5/5

Geeft Supflow 5 sterren

“Belde Kiteflow op met interesse om een e-foil aan te schaffen. Besloten eerst goed te kunnen en heb een uur uitleg en les gekregen om uit te proberen. Hen er één gekocht en erg tevreden hoe het gehele team behulpzaam en professioneel is. Reageren snel en komen afspraken na. Levertijden zijn langer op dit moment maar door goede contacten kon Kiteflow sneller dan verwacht m’n nieuwe e-foil thuis afleveren. Fantastisch om vóór aanschaf uit te kunnen proberen en daarna met goed advies en gerust hart te kopen. Absoluut goede partner voor producenten en kopers. dank!”

Oldrik Verloop

5/5

Geeft Supflow 5 sterren

“Eerste keer alleen op de Efoil bij Floor en Ed. Krijg je snel de smaak te pakken. Amper twee weken later nog een keer in een Duoles om de ervaring te delen..beide in Spaarndam.
Perfect om de ervaring te voelen om op een ‘vliegend tapijt’ te vliegen…😂
Groeten van Kees en Donna….

Kees en Donna

5/5

Geeft Supflow 5 sterren

Ons team

Floor

Oprichter

instructeur ed

Ed

Hoofdinstructeur

Robin

Manusje van alles

Koos

Top instructrice

Heb je een vraag over efoilen?

Wil je graag wat meer informatie? Lees hieronder de meest gestelde vragen. Is niet alles beantwoord? Whatsapp, mail of bel ons!

Per persoon verschillend. De meeste mensen leren efoilen binnen 1 les. Eerst half uurtje uitleg en omkleden. Binnen een half uur/ drie kwartier op het water kan je al vliegen!

Ben je niet zo goed in balans en duurt het wat langer voordat je de flow door hebt? Je kan je boeking nog verlengen met 30 minuten.

Heb je al wat board ervaring? Dan pak je het waarschijnlijk wel sneller op.

Je krijgt van ons een wetsuit, crashvest en helm. Goed idee om zwemkleding onder het wetsuit te dragen.

Heb je zelf een wetsuit? Dan is het wel lekker om die mee te nemen.

Heb je waterschoenen? Dat mag! We raden eigenlijk wel altijd aan om lekker op blote voeten te gaan efoilen. Je hebt een stuk meer gevoel met het board op die manier.

Zwemkleding en handdoek is eigenlijk het enige wat je mee moet nemen.

Je kan na je efoil les nog lekker douche en wat drinken bij de jachthaven.

We doen natuurlijk ons best de les altijd door te laten gaan. Mocht het nou flink waaien dan moeten we helaas de les verzetten. Een dag van tevoren geven we een go of no go via de Whatsapp.

Wij geven les met efoils van Fliteboards. Deze kunnen tot wel 45km per uur. Dit is wel niveau en gewicht afhankelijk.

We verkopen ook efoils. Naast Fliteboard hebben we ook de Takuma en Waydoo in de shop. Check op de pagina’s verschillende spec’s.

Vanaf ongeveer 12 jaar oud kan je leren efoilen. Ben je 10 maar al groot en sterk? We overleggen graag even!

Op de efoil locatie in Amsterdam hebben we alleen de efoils voor de school liggen. Je kan vanaf de les locatie niet direct een board kopen en meenemen. Dit kan vooraf wel geregeld worden via Floor. Mail of app ons dan even.

Wil je een efoil kopen? Mail of whatsapp ons voor de voorraad en je wensen of kom langs in onze shop in Haarlem. We hebben vaak verschillende efoils en accu’s op voorraad.

We maken graag je efoil aankoop custom. Er zijn vele maten en mogelijkheden,  laat je adviseren door Floor.

Les en test in Amsterdam

Efoil testen

Van 1 tot 25 personen

Efoil les

Kom langs in onze winkel

Efoil kopen